søndag 6. november 2011

Helgutflukt




Etter to flotte dager med veiledning i Lean-metoden i Oslo, ble jeg hentet i campingbilen for å dra på helgutflukt med kjæresten.

Ja, det er ikke noe nytt kjærestebekjentskap da! Vi har vært kjærester i over 33 år, og gift i 32:)

Vi hadde bestemt oss for å kjøre oppover i Valdres, for der hadde vi bare vært en gang før. Siden det er vinterstid er det ikke mange åpne campingplasser, men vi visste om en på Fagernes. Vi har fått vinterdekk til bilen, men med rundt 10 varmegrader og null snø var det overhodet ikke bruk for en eneste pigg. Campingplassen var forøvrig kåret til Norges beste! Vi ankom ganske sent, fikk den siste plassen, men det var uten strøm.

Plassen var helt ok. Det vi ikke visste var at det akkurat denne helga ble arrangert rakfiskfestival på Fagernes, og at det derved var ca 25 000 besøkende på stedet. Et skikkelig folkeliv, masse salgsboder og mye å se på. Rakfisk, rakfisk, pølser, rakfisk, pels, malerier, ost, rakfisk og en masse produkter som viser at bøndene våre tenker på litt annet enn poteter, melk og kjøtt. Det var partytelt (øltelt) med 8 "topper",  og det var musikk. Jammen stilte ikke Kampen også. Vi hadde det helt supert, og vi liker ikke rakfisk engang!


Snakker allerede om retur neste år. Da vil vi i hvertfall være forberedt på at det er fullt show der.

Våre batterier er ladet og vi er klar for ei ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar