fredag 6. april 2012

Påsketur!

Onsdag, bobilen pakket og klar for tur. E18 skal følges sørover.

Vi liker å besøke steder vi ikke har vært før, men stikker gjerne innom steder vi har vært og hvor vi har trivdes. Første stopp ble derfor Kjønnøy. Et idyllisk lite sted i Bamble. Dessverre hadde ikke de åpnet for sesongen, så ferden gikk videre mot sør.

Grimstad er en flott plass. Bie Appartement ligger rett ved veien, rett utenfor byen og er klargjort for bobiler. Her fikk vi oss en fin tur rundt i Grimstads gater, som lå ganske øde denne ettermiddagen. Syklene som står bakpå bobilen ble derfor plukket ned og vi kledde på oss hjelmer. Det ligger nemlig en annen campingplass i Grimstad som vi ikke hadde utforsket enda. Den kunne jo utforskes fra sykkelsetet. Årets først sykkeltur var et faktum.

Jeg har ikke lært! Sykkelsetet er smalt og infernalsk hardt og bør ha ekstra pute på de første turer. Den lå hjemme! Vel, bare å tråkke i vei, stå litt innimellom. Det ble faktisk nødvendig å stå, for det var endel bakker. I en av bakkene sprengte vi nok noen lunger, men jeg hadde vett til å gå av midt i...

Vikkilen, tror jeg den het, lå fint til ved sjøen. En liten badeplass også. Men mye bakker, svinger og smal vei gjør det litt kronglete med bobil eller campingvogn.

Etter 11 km sykkeltur var det godt med dusj i bilen, middag og et par glass rødt. Påskeferien var igang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar