søndag 5. januar 2014

Mens vi ventet på jul!

Desember var en flott måned jobbmessig, værmessig og på privaten:) Juleforberedelser hadde vi, men jeg er av dem som koser meg fælt før jul og stresser ikke. Rundvask kan tas på våren, gaver kan handles gjennom hele året, pynting til jul er koselig!

Joda, vi har mange tradisjoner. Kjøkkenvinduene skal være pyntet 1 desember, juletreet er det "ungene" som har ansvar for å pynte når de kommer hjem til jul på lillejulaften. Da skal det også være fenalår med tilbehør.

Vi har, som det er behørig dokumentert i tidligere innlegg, både hjemmelaget lammerull og lutefisk. Vi har også selvplukket tyttebær, molter osv. Kjæresten og jeg har jo også julenisseverksted, han og jeg, som avsluttet med pølsefest. Men vi gjør jo ikke alt det i desember! Da skal vi kose oss!

I år fikk jeg pusset noe sølvtøy, og vi var i skogen og koste oss. Der både stekte vi pølser, poppet popkorn og samlet inn til juledekorasjoner samment med et av barnebarna.







Mormor og Jasmin lagde hver sin oppsats. Se hvor like de er!
Dette er forøvrig en flott måte å poppe popkorn på bål på (dette bildet er forøvrig tatt i romjulen - det var fint vær da også)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar