mandag 31. august 2015

Makrell a la 1957, denne gang i slåbrok!

Makrellen har kommet!!!





 





Makrell i slåbrok!

4 makreller
salt
sitron
4 ss smør eller margarin
4 ss finklipt dill
2 ss finklipt persille
1 snei knust hvitløk eller 2 ss gressløk
2 tomater

Rens fisken fra ryggsiden og ta samtidig ut ryggbenet. Vask og tørk den.
Gni den med salt og sitron. Rør margarinen med dill, persille og hvitløk
eller gressløk, fyll fisken med dette og legg den sammen igjen. Legg hver
fisk på smurt smørpapir, dekk den med tomatskiver, pakk den inn og
smør papiret med margarin.
Legg pakkene i ildfast fat og stek dem ca 25 minutter ved 225 - 250 grader C.
Server fisken direkte fra fatet uten å fjerne papiret. Hodesalat med sitronsaft over
serveres sammen med fisken.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar