mandag 20. august 2012

Vi padler!

Søndag, nydelig vær, tidlig våkne, klar for tur i kajakkene.

Niste og kaffe pakkes, kajakker på taket, alt utstyr på plass, Løvøya neste.

Sjøen uten en krusning. Fantastisk vakkert!

Vi padler rundt Løvøya. Et lite strandhugg i Jesusbukta for en kaffekopp, mens vi hilser på en som tar sitt morgenbad.
Videre langsmed land hvor vi skal runde inn til Falkenstenbukten. Første båt i stor fart farer forbi, runder oss og slakker farten. Ganske store bølger bryter over et lite skjær og vi er spent på hvordan kajakkene takler disse bølgene. Båten dro med seg halve fjorden!...... Det gikk bra.

Vi padler videre inn i bukten og følger land ut til Varnestangen. Her er det tid for lunsj i godværet.






Fantastisk sted hvor det i løpet av den tiden vi var der kom inn flere båter, masse folk og hunder.

På tilbakeveien padlet vi rett over bukten. Hekkbølgene så ut til å være mindre der enn inne langs land. Litt vind fikk vi og litt bølger, men vi hadde en flott ferd tilbake til utgangspunktet ved campingen på Løvøya. Der var det i mellomtiden fylt opp av badegjester. Vi pustet ut, pakket sakene og kjørte hjem. Litt slitne og veldig spente på hvordan armene ville være mandag.

I dag er ikke armene så verst, men det er ganske tydelig at det er flere muskler enn i armene som brukes når vi padler. Ikke hele kroppen samarbeider i dag. Gjør ingenting! Det var verdt det:)

En liten ting til slutt... De fleste båtene tar hensyn til at ikke alle ferdes ute i store båter, men ikke alle. Til dem som ikke gjør det.... vær så snill... vis hensyn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar