lørdag 26. mai 2012

Årets første!

Etter en lang, deilig fridag med litt hagearbeid, soling, ballspill, handling, lek og litt vanning i drivhuset, var det på tide å sjekke hvordan strandlivet artet seg i år.
Det ble tur til Prestegårdsstranda (tror det heter det) og moloen der. Litt vassing i vannkanten før vi gikk ut på moloen påvirket oss positivt! Kjentes ikke så verst ut, nei.

Ute på moloen pleier det å være en trapp, men den manglet. Reparasjon, og streik i kommunen ble behørig kommentert av dem vi traff der ute. Et par var ute i vannet når vi kom, litt eldre enn oss. Vi kunne ikke være dårligere vi, så vi hoppet uti. Overraskende bra tempratur! Det ble målt til 18 grader ytterst på moloen, samtidig som noen små fisker (kanskje sild) hoppet og spratt. Badingen varte leeenge og en av de unge som er hjemme i helga kom også uti. Herlig!

På hjemveien måtte vi stoppe på Solhøy og få oss årets første softis. Desserten før middagen i dag. Etter grillmat til middag og en lang dag ute i et fantastisk vær, er det en nokså trøtt gjeng som har tenkt å se landskamp Norge - England.

Hurra for sommern!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar