søndag 6. mai 2012

"Harrytur"

Avspasering fredag, ut på tur i bobilen:) Alltid spent forventning når vi drar avgårde, for vi planlegger sjelden og tar ting som de kommer.

Svenske skjærgården lokker, selv om det er tidlig i mai og varmen lar vente på seg.

 Handling før avreise er unødvendig, vi stopper på Nordbysenteret. Faktisk ganske behagelig å gå der en fredag, midt på dagen. Lite folk:)
Går ut igjen med to halvfulle bæreposer. Ikke akkurat storhandel, vi handler bare det vi skal ha i helgen. Har ikke skjønt dette med å fylle bilen med matvarer:)

Strømstad neste. Parkerer på campingen, flere biler ankommet allerede.

Rusletur rundt i byen, litt småhandling.

Senere blir det rusleturer i området rundt campingen. Fin badeplass, flott båthavn. Betjeningen er blid og trivelig når de åpner resepsjonen så vi kan sjekke inn. Må ha svensk campingkort! Hvorfor det? Koster 140 kr og jeg aner ikke hvorfor vi må ha det. Neivel.

Litt regn innimellom, men stort sett fint vær og vi kan sitte ute. Observerer andre campere, mange flott biler, mye blide folk. Køyer tidlig etter mange timer utendørs.

0615 dundrer det i veggen, og jeg står omtrent i senga. Kjæresten merker ingenting! Hva skjer? Stemmer litt lengre bort på plassen... Vind! Markise! På med klær, kjæresten våkner og spretter ut sammen med meg så vi får rullet inn markisen. Flere andre ruller også! På sine markiser! Forter oss under dyner igjen, for ute er det blitt kaldt og det regner.

Utpå formiddagen ruller vi ut fra Strømstad. Har ikke vært i Grebbestad enda, så vi kan vel ta en tur dit. Det blir bare med kjøringen. Sludd, vind. Denne gang ble det litt for hustrig, og det er ikke spennende å sitte i bilen når det er dårlig vær. Vi vil jo gjerne se oss litt rundt, se nye ting, møte nye mennesker.

Vi kjører hjem igjen!

Hjemme skinner sola:)

Koselig og avslappende helg, men nå ønsker jeg litt varme til neste tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar